لیست محتوای این مقاله:

کابینت‌های رنگی پیشنهادی جذاب برای فرار از تکرار رنگ سفید

طراحی کابینت‌های رنگی و شاد از گزینه‌هایی است که می‌تواند سبک زندگی را دستخوش تغییرات زیادی کند. زندگی روتین و یکنواخت امروزی و درگیری زیاد انسان با تکنولوژی، زمینه‌ساز بروز علائم اختلالات ذهنی شده است. از طرفی می‌دانیم که رنگ و نور، از المان‌هایی هستند که تاثیرات آنها بر روان انسان ثابت شده‌اند. همچنین، آشپزخانه‌ها از مکان‌هایی هستند که وقت زیادی را در آن‌ها می‌گذرانیم حالا فرض کنید که د رمحیطی باشید که فقط رنگ سفید می بینید. از این رو، انتخاب رنگ شاد برای کابینت و به کارگیری آن‌ها به جای کابینت‌های تکراری با رنگ سفید، موضوعی است که در این مطلب از طراحی دکوراسیون داخلی نیکاچوب به آن خواهیم پرداخت.

کابینت رنگی آبی سبک کلاسیک
قیمت کابینت پلی اورتان

تفاوت طراحی داخلی در زندگی ما با پیشینیان!

دلیلی که قصد داریم استفاده از طراحی کابینت‌های رنگی و شاد را مورد بررسی قرار دهیم و ایده‌هایی را در خصوص آن‌ها ارائه کنیم، این است که سبک زندگی ما با پیشینیان‌مان تفاوت‌های زیادی دارد. پیش از این و در ایام قدیم، طراحی کابینت رنگ شاد، چیزی نبود که در بین گزینه‌ها به چشم آید. حتی به نوعی از آن به عنوان یک انتخاب بد نیز یاد می‌شد؛ زیرا طراحی آشپزخانه ایرانی به سبک قدیمی کاملاً متفاوت از آشپزخانه‌ها و کابینت های مدرن بود.

جدای از این، در گذشته معمولاً آشپزخانه‌ها را فضاهایی در بسته و جدا از محیط خانه تشکیل می‌دادند؛ اما به مرور زمان، تغییر دکوراسیون خانه‌ها و چیدمان فضاهای منزل به گونه‌ای پیش رفت که آشپزخانه‌ها با اتاق‌های نشیمن یکی شدند؛ به همین دلیل، توجه به انتخاب رنگ برای کابینت، حائز اهمیت زیادی است. اما ببینیم برای طراحی کابینت های رنگی و شاد باید چه چیزهایی را مد نظر داشته باشیم.

پیش از اینکه به انتخاب رنگ مناسب برای طراحی کابینت های رنگی و شاد برسیم، مروری به چند نکته کلی و پیش‌زمینه‌ای برای طراحی کابینت های رنگی رنگی خواهیم داشت.

نمونه ای از آشپزخانه رنگی

رنگ مناسب برای دیوارها و کف آشپزخانه انتخاب کنید!

پس زمینه دیوار هر آشپزخانه، اولین بخشی است که باید به رنگ آن توجه کرد. اگر قرار است از یک رنگ شاد برای کابینت تا سالیان دراز استفاده کنیم، بهتر است رنگ دیوار آشپزخانه، رنگی خنثی باشد؛ چرا که استفاده از رنگ‌های خنثی، کمتر باعث دلزدگی و خستگی خواهد شد.

رنگ‌های خنثی می‌توانند رنگ‌های سفید، خاکستری روشن، کرم و یا حتی زرد ملایم را شامل شوند. هرچه این رنگ‌ها روشن‌تر باشند نیز قابلیت هماهنگی با کابینت های رنگی رنگی را بیشتر خواهند داشت.

رنگ مناسب برای دیوار آشپزخانه
رنگ مناسب برای دیوار آشپزخانه

کف آشپزخانه نیز لازم است که متناسب با رنگ‌هایی باشد که برای کابینت های رنگی رنگی قرار است استفاده شوند. بهترین انتخاب برای کف آشپزخانه، سرامیک و سنگ سفید است.

نمونه ای از کف مناسب برای آشپزخانه

پارکت‌های چوبی نیز می‌توانند گزینه‌های جذابی باشند و ظاهر شیکی را به خانه دهند. همچنین که استفاده از پارکت به دلیل حفظ گرمایی که دارد، حرارت آشپزخانه را بهتر حفظ خواهد کرد. هرچند که برای همخوانی بیشتر بین طراحی کابینت های رنگی و شاد با کف آشپزخانه، همواره استفاده از قالیچه‌های رنگی را نیز خواهید داشت.

نمونه ای از کف پارکت چوبی برای آشپزخانه

رنگ وسایل آشپزخانه را در نظر داشته باشید!

نکته‌ای که در خصوص طراحی کابینت های رنگی و شاد وجود دارد، این است که رنگ کابینت‌ها باید با وسایل کاربردی و دکوراتیو آشپزخانه همخوانی داشته باشد. بنابراین، اگر یخچال، ماکروویو، لباسشویی و دیگر وسایل را تهیه نکرده‌اید، می‌توانید با دست باز در انتخاب رنگ مناسب برای کابینت های رنگی رنگی عمل کنید؛ اما اگر این وسایل را از پیش داشته‌ و اکنون قصد طراحی کابینت های رنگی و شاد را دارید، باید بدانید که لازم است هزینه‌هایی را برای هماهنگی دکوراسیون با کابینت‌ها متقبل شوید. البته اگر رنگ وسایل آشپزخانه‌تان متشکل از رنگ‌های خنثی مثل سفید یا خاکستری باشد، جای نگرانی زیادی وجود نخواهد داشت!

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ تیره

خب؛ حال چگونه کابینت‌های رنگی رنگی را طراحی کنیم؟

پیش از اینکه رنگ کابینت را تعیین کنید، لازم است سبک مورد نظرتان برای کابینت‌ها را مشخص نمائید. اینکه قصد استفاده از کابینت‌های مدرن، کلاسیک و یا نئوکلاسیک را دارید، موضوعی است که تفاوت‌های زیادی ایجاد خواهد کرد؛ چرا که رنگ‌های متناسب با هر کدام از آن‌ها متفاوت از دیگری می‌باشند.

از طرفی، رنگ‌های کابینت آشپزخانه نیز بسیار متنوع هستند که بنا به سلیقه هر نفر انتخاب خواهند شد؛ اما به هرحال، انتخاب رنگ برای کابینت های رنگی و شاد، اصول و قواعدی نیز دارد. در ادامه، به مرور چند مورد از آن‌ها می‌پردازیم.

رنگ‌های روشن و تمیزی بیشتر

کسانی که به پاکیزگی، نظافت و بهداشت خانه خود اهمیت زیاد می‌دهند، لازم است از رنگ‌های روشن در طراحی کابینت آشپزخانه استفاده کنند. این رنگ‌ها، به سرعت نقاط آلوده‌شده را نشان داده و با جلب توجهی که ایجاد می‌کند، مانع از آلوده ماندن یک نقطه روی کابینت خواهند شد.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ سفید

رنگ تیره برای آشپزخانه بزرگ

اگر آشپزخانه‌ای بزرگ دارید و قصد طراحی کابینت های رنگی و شاد کرده‌اید، بهتر است از رنگ‌های تیره استفاده کنید. منظور از رنگ تیره، رنگ‌های مشکی یا خاکستری نیست؛ بلکه بدین معنا است که میزان روشنایی رنگ، نباید زیاد باشد؛ چرا که استفاده از رنگ‌های روشن در آشپزخانه‌های بزرگ، باعث بی‌روح شدن فضای آن خواهد شد.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ تیره

رنگ روشن برای آشپزخانه کوچک و تاریک

بهترین رنگ‌ها برای آشپزخانه‌های کوچک یا آن‌ها که نور کافی ندارند، رنگ‌های روشن هستند. استفاده از رنگ‌های روشن در این آشپزخانه‌ها باعث می‌شود که فضای آشپزخانه، بزرگتر جلوه کند. همچنین که طراحی کابینت‌های رنگی با رنگ‌های روشن باعث می‌شود که بازتاب نور بیشتر شده و محیط را روشن‌تر نشان دهد.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ سفید

از چه رنگ‌هایی برای کابینت استفاده کنیم؟

مهم‌ترین نکته‌ای که در خصوص استفاده از رنگ‌های شاد برای کابینت‌ وجود دارد، رعایت هماهنگی و ایجاد تعادل بین اجزای مختلف آشپزخانه است. هر کدام از رنگ‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم، حس خاص و متفاوتی را در ما ایجاد خواهند کرد. بنابراین، می‌توانید با در نظر گرفتن شرایط روحی و سبک زندگی خود، یکی از این رنگ‌ها یا ترکیبی از آن‌ها را انتخاب کنید.

رنگ های مدل کابینت های گلاس

رنگ سفید؛ نمادی از اصالت!

سفید، رنگی خنثی و اصیلی است. این رنگ، نور را به خوبی منعکس کرده و فضای خانه و آشپزخانه را بزرگتر جلوه می‌دهد. علاوه بر این، رنگ سفید هیچ‌گاه از مد نیفتاده و نیز قابلیت ترکیب شدن با همه رنگ‌ها را نیز دارد.

این ویژگی‌ها باعث شده تا رنگ سفید، محبوب‌ترین رنگ برای استفاده در کابینت و دکوراسیون داخلی خانه باشد. در کنار رنگ سفید می‌توان رنگ‌های خاکستری، سیاه و قرمز را استفاده کرده و از نتیجه آن شگفت‌زده شوید.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ سفید
کابینت سبک مدرن به رنگ سفید

آبی؛ رنگ آرامش!

رنگ آبی، رنگی است که باعث ایجاد آرامش ذهنی می‌شود. این رنگ دارای طیف گسترده‌ای است که رنگ‌هایی چون فیروزه‌ای، آبی آسمانی، سرمه‌ای و دریایی را در زیرمجموعه خود دارد. بسته به اینکه فضای آشپزخانه‌تان چقدر است و چه میزان نوردهی دارد، می‌توانید از ترکیب رنگ آبی با سفید و خاکستری استفاده کنید. این رنگ برای افرادی که به دنبال کسب آرامش موقع کار در آشپزخانه هستند بسیار مفید است.

رنگ کابینت آبی فیروزه ای
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ آبی
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ آبی
آشپزخانه‌ای با کابینت‌های آبی رنگ

نارنجی، ترکیبی از شادی و اشتها!

رنگ نارنجی از آن رنگ‌هاست که انسان را به هیجان وامی‌دارد. این رنگ، نمادی از هیجان، اعتمادبنفس، خوشبختی، شادی و تحرک است. همچنین که استفاده از رنگ نارنجی در آشپزخانه باعث تحریک اشتها نیز می‌شود. از این رو، این رنگ می‌تواند لذت غذا خوردن را نیز چند برابر کند. ترکیب این رنگ با آبی و سفید، تعادل خوبی را در آشپزخانه به وجود خواهد آورد.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ نارنجی از جنس چوب
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ نارنجی با جنس چوب

سبز با طراوت

رنگ سبز، نمادی از طبیعت زنده است. اگر از طرفداران طبیعت هستید و علاقه زیاد به گل‌ها و گیاهان دارید، بی‌شک عاشق استفاده از رنگ سبز در طراحی کابینت های رنگی و شاد خواهید شد. رنگ سبز، آرامش‌بخش و باطراوت است و به کار بردن آن، حس زیبایی از بهار را در خانه ایجاد می‌کند. ترکیب رنگ سبز با قهوه‌ای، بژ و سفید برای کابینت‌های مدرن بسیار زیبا خواهد بود. امروزه در طراحی دکوراسیون اداری، تجاری، منزل، رستوران و کافی‌ شاپ، استفاده از رنگ سبز کاربردهای زیادی دارد.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ سبز
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ سبز
رنگ کابینت سبز لجنی

رنگ زرد و نماد زندگی

استفاده از رنگ‌های طبیعی، همواره تاثیرات مثبت خود بر محیط را به جای خواهند گذاشت. زرد، رنگ خورشید است که نمادی از زندگی، آرزوها و خلاقیت را در خود دارد. استفاده از این رنگ در آشپزخانه، بسیار شادی‌بخش و نشاط‌‌آور می‌باشد. از رنگ‌ زرد می‌توان در کنار رنگ‌های سبز، آبی و سفید استفاده کرد. همچنین که ترکیب زرد با خاکستری و مشکی نیز می‌تواند منجر به نتیجه‌ای عالی شود.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ زرد
کابینت سبک مدرن به رنگ زرد و طوسی
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ زرد و طوسی

قرمز به رنگ عشق

رنگ قرمز، نمادی از انرژی، عشق، قدرت و اراده است. این رنگ در فضای خانه می‌تواند باعث ایجاد شادابی زیادی شود. قرمز نیز همانند نارنجی، رنگی گرم است که باعث تحریک اشتها نیز می‌گردد. ترکیب رنگ قرمز با سفید، خاکستری، مشکی و سبز، جذابیت‌های زیادی به همراه خواهد داشت. البته باید در رنگ دیوارها و کف آشپزخانه دقت زیادی به خرج دهید. چرا که استفاده از رنگ قرمز می‌تواند باعث ایجاد تمایز برجستگی در فضای آشپزخانه شود که باید به فکر متعادل کردن آن باشید. پس‌زمینه‌های خاکستری می‌توانند گزینه‌های خوبی باشند.

کابینت سبک مدرن به رنگ قرمز

بنفش به رنگ مدرنیته

به عقیده معروف‌ترین طراحان دکوراسیون داخلی دنیا، استفاده از رنگ بنفش در طراحی آشپزخانه‌ها، کاربردهای زیادی به خود خواهد گرفت. هرچند امروزه نیز استفاده از رنگ بنفش در طراحی خانه، طرفداران خاص خود را پیدا کرده، اما همچنان جا برای بازتر شدن آن در بین افراد بیشتر وجود دارد.

رنگ سفید، یکی از بهترین گزینه‌ها برای ایجاد تعادل در رنگ بنفش است. لازم به ذکر است که طیفی از رنگ بنفش در سال گذشته به عنوان رنگ سال انتخاب شده بود.

کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ بنفش
کابینت سبک مدرن به رنگ بنفش و سفید

خاکستری و مشکی را فراموش نکنید!

مشکی و خاکستری از جمله رنگ‌هایی هستند که می‌توانند تقریباً با تمام رنگ‌ها به خوبی ترکیب شوند. استفاده از این دو، برای ایجاد تعادل در رنگ‌هایی چون قرمز، نارنجی و زرد بسیار مناسب می‌باشد. همچنین، رنگ مشکی نیز نمادی از اعتماد به‌نفس و شجاعت است که ظاهری مدرن به کابینت‌ها می‌بخشد.

البته باید در استفاده از این رنگ، نهایت دقت را به خرج دهید؛ چرا که رنگ مشکی در صورت کاربرد بیش از حد، باعث کم‌نور شدن فضا و نیز کوچکتر جلوه دادن خواهد شد.

کابینت سبک مدرن به رنگ طوسی روشن
کابینت سبک نئوکلاسیک به رنگ تیره
کابینت سبک مدرن به رنگ تیره

در بحث کابینت‌های رنگی تلاش کردیم نکته ای را فراموش نکنیم وحتی به شما رنگ‌هایی پیشنهاد بدهیم. با کابینت پلی اورتان هر رنگی که مد نظر شما باشد با توجه به طیف گسترده ای که پوشش می دهد قابل اجراست و مجموعه دکوراسیون داخلی نیکا چوب با داشتن خط رنگ پلی اورتان به راحتی توانایی و قابلیت کابینت رنگی مد نظر شما را از مرحله طراحی تا اجرا داراست.

2 thoughts on “کابینت‌های رنگی پیشنهادی جذاب برای فرار از تکرار رنگ سفید

    1. سلام وقت شما بخیر برای گرفتن لیست قیمت لطفا با شماره تماس های موجود در وب سایت تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پروژه های انجام شده توسط نیکاچوب