[vc_row][vc_column][vc_column_text]یکی از ویژگی های بارز طراحی دکوراسیون داخلی منزل به سبک مدرن ۲۰۲۰ طراحی اتاق لاندری یا همان اتاق لباسشویی است. اگر در جستجو طراحی دکوراسیون اتاق لاندری هستید، حتما از قبل فضای مناسب آن را در منزل مشخص کنید.
محل طراحی اتاق لاندری در دکوراسیون منزل بستگی به سلیقه و اولویت صاحبخانه دارد. ولی مهم ترین نکته در دسترسی راحت و آسان به این مکان است. اگر طراحی اتاق لاندری در کنار حمام یا اتاق خواب باشد یعنی همان مکان هایی که لباس های کثیف جمع آوری می شوند پس دسترسی راحت است. ولی به این موضوع توجه کنید که سر و صدای ناشی از ماشین لباسشویی و شست و شو اعضای خانواده را اذیت می کند.
اگر می خواهید تمام امور مربوط به لباس را در یک محل قرار دهید ولی فضایی اختصاصی برای طراحی اتاق لاندری ندارید، می توانید با کمک یک طراح دکوراسیون داخلی از بعضی بخش های خانه که کاربردی ندارند استفاده کنید. برای مثال فضای زیر پله یا گوشه نقاط غیر قابل استفاده منزل را می توانید به عنوان اتاق لباسشویی در نظر بگیرید و با نصب درب یکسره لوازم را از دید پنهان کنید. رختکن ها در حمام، بالکن و زیر زمین از جمله فضاهایی هستند که با استفاده از مشاوره یک طراح می توانید به عنوان طراحی اتاق لاندری از آن ها استفاده کنید.
نکات مهم در طراحی اتاق لاندری
مشخص کردن محل ماشین لباسشویی و خشک کن
ماشین لباسشویی و خشک کن عناصر اصلی در طراحی اتاق لاندری هستند که باید به مکان قرارگیری آن ها توجه ویژه ای کرد. هنگام نصب ماشین لباسشویی باید به تجهیزات آن مانند لوله ها و سیم ها دقت کرد. باید محل ماشین لباسشویی و خشک کن ها طوری مشخص شوند تا دسترسی به قسمت پشت آن ها برای تعمیر راحت باشد که در صورت بروز مشکل نیاز نباشد تا کل اتاق به هم ریخته شود.
همچنین باید فضای جلوی درب ماشین لباسشویی را به اندازه کافی خالی در نظر بگیرید تا فضای کافی برای ایستادن و شستن لباس داشته باشید.
قفسه بندی و کمدها در طراحی اتاق لاندری
نصب کابینت ها در مکان مناسب در طراحی اتاق لاندری کمک شایانی جهت استفاده بهینه از فضای کوچک می کند. بهتر است در طراحی اتاق لاندری تا جایی که می توانید از لوازم کم جا و دارای قابلیت پنهان شدن در قفسه ها و کابینت ها استفاده کنید.
در صورت قرارگیری ماشین لباسشویی در کابینت از صفحه روی آن می توانید به عنوان میز اتو استفاده کنید. به دلیل خطرناک بودن بعضی مواد شوینده حتما باید برای آن ها کابینت هوایی در نظر گرفت تا در دسترس نباشند. دکوراسیون اتاق لاندری باید چند قفسه و محفظه برای نگهداری از لباس های کثیف و شسته شده داشته باشد. می توانید از کابینت ساز بخواهید که سبدهایی در درون کابینت ها برای نگهداری از این وسایل بسازد.
انتخاب رنگ طراحی اتاق لاندری
به دلیل فضای کوچک لاندری روم بهتر است از رنگ های روشن برای دیوارها، کمدها و لوازم استفاده شود تا فضا بزرگتر به نظر برسد.
نور کافی در طراحی اتاق لاندری
طراحی اتاق لاندری معمولا کوچک ترین بخش در فضای دکوراسیون منزل است پس نور کافی برای این اتاق را فراموش نکنید. وجود پنجره عالی است، اما اگر پنجره ای وجود نداشته باشد باید نورپردازی موضعی در زیر کابینت ها را به نور عمومی اضافه کنیم تا از کسالت لاندری روم کاسته شود.
اهمیت انتخاب متریال در طراحی اتاق لاندری
به دلیل نشت آب از لباسشویی و تجهیزات آن باید در طراحی اتاق لاندری از کفپوش مناسب و مقاوم در برابر نفوذ آب پاستفاده شده باشد. همچنین حتما باید در زیر کفپوش ها یک لایه ضدآب به کار رود، بخصوص اگر در طبقه دوم یا بالاتر زندگی می کنید این موضوع اهمیت دوچندان پیدا می کند.
نصب سینک در اتاق لاندری
نصب سینک برای شستشوی لباس های کوچک، لوازم دیگر در این اتاق و شست و شوی دست کاربرد دارد. در انتخاب سایز سینک به اندازه محل نصب آن توجه کنید.
راهکارهایی جالب برای طراحی دکوراسیون اتاق لاندری
سطوح اتاق لاندری را کاربردی تر کنید.
اگر فضای لازم برای جاگذاری میز اتو ندارید می توانید از سطوحی استفاده کنید که قابل تا شدن و جا به جایی باشند تا زمانی که به آن ها نیاز ندارید آن را تا کرده و در گوشه ای پنهان کنید.
چارچوب درب اتاق لاندری را فراموش نکنید.
با نصب یک میله مناسب در چارچوب اتاق لاندری و استفاده از چوب لباسی می توانید لباس ها را آویزان کنید تا در زمان مناسب که در جای مربوطه خود قرار دهید.
استفاده از درب های ریلی در طراحی اتاق لاندری خانگی
درب های ریلی سفارشی می تواند فضا را بازتر و بزرگ تر نشان دهد و در عین حال مانع جا به جایی و حرکت لوازم در اتاق لاندری نمی شوند.
نصب قفسه های باز در اتاق لباسشویی
با نصب قفسه های باز به دیوارهایی که خالی ماندند می توانید بخش قابل توجهی از شلوغی های فضای اتاق لاندری خود را کاهش داده و وسایل و سبدهای دیگری را در آن ها قرار دهید.
استفاده از میله های خشک کن
میله های خشک کن در مقایسه با دستگاه ها و کمدهاب خشک کن ارزان تر هستند. کنار دیوار مناسب ترین فضا برای نصب این میله ها است. اما اگر کنار دیوار فضای کافی ندارید می توانید آنها را به سقف متصل کرده و با یک سیستم کشویی آن ها را از دید خارج کنید.
شروع کار و در میان گذاشتن ایده ها با کارشناسان و متخصصین فعال در این حوزه، شاید بهترین کار برای شروع کار طراحی دکوراسیون باشد. گروه طراحی دکوراسیون داخلی نیکا چوب آماده ارائه خدمات صفر تا صد مشاوره، طراحی، تولید تا مرحله نصب و اجرا است. می توانید برای شروع کار طراحی دکوراسیون آشپزخانه، دکوراسیون منزل و برآورد تقریبی قیمت کابینت آشپزخانه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
2 thoughts on “طراحی اتاق لاندری یا اتاق لباسشویی”
عالی بود
سلام وقت بخیر.سپاس گزارم از حسن توجه شما