لیست محتوای این مقاله:

کابینت ‌روکش های گلاس ام دی اف یا روکش دیگر ام دی اف، شما کدام را انتخاب می‌کنید؟

در بحث دکوراسیون داخلی خانه، آشپزخانه و به خصوص کابینت نقش اساسی را ایفا می‌کنند به همین دلیل از اهمیت بالایی برای افراد برخوردار است چرا که تراکم وسایل خانه در آشپزخانه بیشتر است و وجود وسایل کوچک موجود درکابینت‌ها اهمیت و کاربردی بودن آن‌هارا افزایش می‌دهد. در صورتی که قصد بازسازی یا ساخت یک ساختمان را داشته باشید، حتماً ابتدا با جستجو در اینترنت به دنبال بهترین و مناسب‌ترین جنس‌های به‌روز برای کابینت می‌گردید. طراحی کابینت آشپزخانه و انتخاب جنس مناسب برای آن، همواره یکی از مشکل‌ترین قسمت‌های کار است؛ چرا که هر سال جنس‌ها و مدل‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و همین امر باعث سخت شدن انتخاب دکوراسیون آشپزخانه خواهد شد. در ادامه، با شرکت طراحی دکوراسیون داخلی نیکا چوب همراه باشید تا در مورد مزایای کابینت روکش های‌گلاس و کابینت ام دی اف روکش ملامینه و انتخاب بهترین جنس کابینت از بین این دو نوع کابینت آشپزخانه پرطرفدار بیشتر صحبت کنیم.

سبک نئوکلاسیک با جنس ام دی اف و رنگ

بهترین جنس کابینت

همان‌طور که گفته شد، دو نوع از پرطرفدارترین انواع کابینت، های‌گلاس و ام دی اف هستند؛ اما وقتی پای انتخاب یکی از آنها در میان باشد باید به فاکتورهای زیادی توجه کرد؛ چرا که هر یک از این جنس‌ها، ویژگی‌های خاص خود را دارند. در ادامه، قصد داریم به کلیه ویژگی‌ها، مزیت کابینت های‌گلاس و مزیت کابینت ام دی اف بیشتر بپردازیم تا انتخاب را برای شما راحت‌تر کنیم.

کابینت مدرن ام دی اف

کابینت های‌گلاس یا ام دی اف؟

در کل، برای انتخاب بهترین جنس کابینت، باید موارد زیادی همچون متراژ، نورگیر بودن، سبک دکوراسیون، دیزاین آشپزخانه، هزینه پرداختی، سلیقه شخصی و میزان و نحوه نگهداری از کابینت را مدنظر قرار داد. با این حال، در این قسمت قصد داریم ویژگی ها و معایب کابینت های‌گلاس و ام دی اف را به صورت کامل با هم مرور کنیم.

کابینت نئوکلاسیک ام دی اف با رنگ پلی اورتان

متریال کابینت ام دی اف و های‌گلاس

ام دی اف یا MDF به معنی (تخته فیبر با تراکم متوسط) است، که نوعی فرآورده چوبی محسوب می‌شود. ام دی اف درواقع ترکیبی از تکه‌های ریز نرم و سخت‌چوب با مقداری رزین و موم مخلوط شده و در معرض گرما، به هم فشرده می‌شود (پرس می‌شوند) تا ام دی اف به‌دست آید. پس از تولید، قابلیت روکش کردن با استفاده از جنس‌های مختلف است. این روکش‌ها علاوه بر ظاهری زیبا، دوام و پایداری بیشتری به کابینت می‌بخشند. روکش ملامینه از جمله متداول‌ترین روکش‌ها برای ام دی اف به شمار می‌رود.

کابینت نئوکلاسیک ام دی اف با رنگ پلی اورتان

کابینت های‌گلاس ظاهر براقی داره و باعث درخشش و جذابیت آشپزخانه می‌شود. بدنه این نوع از کابینت‌ها از جنس ام دی اف ساخته شده و روکش آن از جنس پلکسی گلاس (نوعی پلاستیک با کیفیت بالا) است. لازم به ذکر است در سمت دیگر کابینت های گلاس از روکش معمولی‌تری استفاده می‌شود که درخشش و براقی ورق‌های های‌گلاس را ندارد.

کابینت مدرن با جنس ام دی اف روکش های گلاس

مزایا و معایب کابینت های ام دی اف

کابینت ام دی اف به دلیل قیمت مناسب و ویژگی‌های خاص، مورد توجه بسیاری از مشتریان قرار دارد. از جمله مزیت کابینت ام دی اف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ام دی اف یک انتخاب اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه
  • پایداری و دوام بالا
  • زیبایی ظاهری
  • قابلیت شکل پذیری
  • قابلیت ابزارخوری و سنباده زنی
  • سطح صاف و متراکم
  • قابلیت استفاده از انواع روکش‌های چوبی و غیرچوبی، رنگ آمیزی
  • تغییر شکل ندادن در برابر گرما و سرما

با تمامی مزیت‌هایی که کابینت ام دی اف دارد، این نوع از کابینت نیز مانند سایر جنس‌ها دارای معایبی است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به مقاومت پایین در برابر رطوبت و حساس بودن به حرارت بالا اشاره کرد. در هنگام انتخاب ام دی اف مناسب باید به مواردی همچون پوک نبودن، فشرده و محکم بودن و ضخامت یکسان و یکنواخت در تمامی سطوح ام دی اف توجه نمود.

کابینت مدرن جنس ام دی اف

مزیت کابینت های‌گلاس و معایب آن

در صورتی که علاقه مند به کابینت براق هستید و از لحاظ مالی محدودیتی ندارید، با توجه به ظاهرزیبا کابینت های گلاس، این نوع کابینت را در اولویت لیست خرید خود قرار دهید. انتخاب کابینت گلاس به عنوان کابینتی براق، تجربه‌ای خاص و منحصر به فرد خواهد بود و محیط آشپزخانه را پرنورتر و روشن‌تر می‌کند. کیفیت ورق‌های های‌گلاس کاملاً به متریال و دقت تولید و ساخت آن دارد و از این رو، در هنگام خرید باید برندهای باکیفیت و مطمئن‌تر انتخاب کنید. از جمله مزیت کابینت های‌گلاس عبارت است از:

  • زیبایی ظاهری
  • انعکاس نور و درخشش بالا
  • تنوع رنگ
  • طرح‌های مختلف
  • جذب رطوبت پایین

با اینکه مزیت کابینت های‌گلاس چشم‌گیر و منحصربه‌فرد است، اما این نوع از کابینت‌ها هم دارای معایبی هستند که از جمله آنها می‌توان به لک پذیری، آسیب‌پذیری در برابر خش، لبه‌های تیز و امکان آسیب در برابر آب در صورتی که سمت دیگر ورق ها از متریال مناسب و با کیفیت استفاده نشده باشد، اشاره کرد.

کابینت مدرن های گلاس طوسی

پرسش های متداول

تفاوت ورق های‌گلاس ایرانی و خارجی چیست؟

یکی از بیشترین سؤالات پرسیده شده در قسمت بهترین جنس کابینت، در زمینه انتخاب ورق های‌گلاس ایرانی و ترک است. برای پاسخ به این سؤال باید بگوییم که درصد بیشتری از جنس‌های اصلی ورق های‌گلاس در خارج از کشور تولید می‌شود، اما با این حال ورق‌های ایرانی ممکن است سطح خیلی صاف و مسطحی نداشته باشند و نسبت به ورق‌های های‌گلاس خارجی بیشتر تغییر رنگ دهند.

علت زرد شدن کابینت های‌گلاس چیست؟

مشکل زرد شدن کابینت های‌گلاس سفید، به دلایلی مختلفی همچون نور خورشید، تمیز نکردن کابینت یا حتی برندهای مختلف ورق های‌گلاس است. از این رو، در هنگام خرید ورق های گلاس، توصیه می‌شود برندهای مطمئن‌تر و باکیفیت‌تر را انتخاب کنید.

هزینه ساخت و نصب کابینت ام دی اف و های‌گلاس چقدر تفاوت دارد؟

برای پاسخ به این سؤال باید قیمت روزانه هر یک از این متریال‌ها را بررسی کرد. به طور کلی، با توجه به نوع روکش کابینت، کیفیت آن متفاوت خواهد بود و در نتیجه هر چقدر جنس و متریال به کار رفته بهتر باشد، هزینه ساخت کابینت نیز بیشتر خواهد شد.

در پایان باید گفت انتخاب بهترین جنس کابینت با توجه به مزیت کابینت های‌گلاس و مزیت کابینت ام دی اف، به سلیقه شما و کاربرد آن در دکوراسیون اداری، تجاری، منزل، رستوران و کافی شاپ بستگی دارد. پس قبل از انتخاب هر یک از این نوع کابینت‌ها به مدل و طراحی که مدنظرتان است، خوب فکر کنید و با توجه به این موضوع و هزینه پرداختی، جنس کابینت را انتخاب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پروژه های انجام شده توسط نیکاچوب