کافی شاپ بهمن

مکان

تهران | جاده مخصوص

کارفرما

گروه بهمن

مساحت

160 متر مربع

سال ساخت

1400

طراحی داخلی کافه بهمن – جاده مخصوص تهران

کارفرما: کافه بهمن
موقعیت: کیلومتر ۱۳ جاده مخصوص کرج (شهید لشگری)، تهران
نوع فضا: کافه / فضای استراحت کارمندان گروه بهمن
خدمات ارائه‌شده: طراحی داخلی و نظارت بر اجرا

در طراحی داخلی کافه بهمن، هدف اصلی تیم نیکاچوب، خلق فضایی بود که هم حس آرامش و صمیمیت را به کارکنان منتقل کند و هم با هویت صنعتی و مدرن مجموعه هماهنگ باشد. با استفاده از متریال‌های طبیعی مانند چوب، رنگ‌های گرم و نورپردازی ملایم، فضایی ایجاد شد که کارکنان بتوانند در آن لحظاتی از روز را به استراحت و تجدید انرژی اختصاص دهند.

چیدمان مبلمان به‌گونه‌ای است که تعامل و گفتگو را تسهیل می‌کند، و استفاده از عناصر طراحی مدرن در کنار جزئیات سنتی، تعادلی دلپذیر بین گذشته و حال ایجاد کرده است. این فضا نه‌تنها مکانی برای صرف نوشیدنی و غذاست، بلکه محلی برای تقویت روحیه و افزایش بهره‌وری کارکنان محسوب می‌شود.

این پروژه با دقت به جزئیات و استفاده از متریال‌های باکیفیت اجرا شده است تا فضایی کاملاً متناسب با استانداردهای لوکس ایران مال و اعتبار برند بهمن گروپ فراهم کند.
ما در هر پروژه، تلاش می‌کنیم با ترکیب خلاقیت، دقت و تجربه، فضایی الهام‌بخش و ماندگار ایجاد کنیم که فراتر از انتظارات مشتریان باشد.

طراحی کانتر کافه بهمن

ترکیب عملکرد و زیبایی

 

در طراحی کانتر کافه بهمن، تمرکز ما بر ایجاد نقطه کانونی فضا بود؛ بخشی که نه‌تنها پاسخ‌گوی نیازهای عملکردی باشد، بلکه در نگاه اول حس حرفه‌ای و دعوت‌کننده‌ای به مخاطب منتقل کند.

فرم منحنی کانتر با متریال چوبی گرم و نورپردازی مخفی، حس صمیمیت و دسترسی را ایجاد می‌کند و در عین حال، با طراحی صنعتی فضا در تعادل است. طراحی کاربردی پشت کانتر نیز به‌گونه‌ای انجام شده که باریستا بتوانند با حداکثر کارایی، در محیطی منظم و خوش‌فرم فعالیت کنند.

جزئیاتی مانند استند منو، طبقات داخلی، و سطح ضدخش کانتر، به‌طور خاص برای نیازهای روزمره یک کافه پُرتردد طراحی شده‌اند تا تجربه کاربر و بهره‌وری پرسنل را به بالاترین سطح برسانند.

استند گل و استند دکوراتیو – بازی با متریال و فرم در فضای کافه

 در طراحی استند گل و دکوراتیو کافه بهمن، هدف ما خلق عناصری بود که هم جنبه زیبایی‌شناسی داشته باشند و هم به تعریف فضایی گرم و دل‌نشین کمک کنند. استفاده ترکیبی از MDF روک‌شده با چوب طبیعی، پلکسی گلاس شفاف ۳ میلی‌متری و نبشی آهنی، تلفیقی هنرمندانه از ظرافت و استحکام را به نمایش گذاشته است.

فرم ساده و هندسی این استندها در هماهنگی کامل با طراحی کلی فضاست و با انعکاس نور از سطح شفاف پلکسی، حس سبکی و شفافیت به محیط اضافه شده است. این المان‌ها نه‌تنها فضایی برای نمایش گل‌ها و اکسسوری‌ها فراهم کرده‌اند، بلکه به هویت بصری پروژه نیز غنا بخشیده‌اند.

تیم طراحی پروژه کافی شاپ بهمن

سرپرست اجرا
تیم طراحی 3D
طراحی پلان
آرش بهنام
مجتبی قجر
میترا احمدی
Prev
Next
زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه